Industrielle boliger hvor rå beton møder klassiske materialer og skaber et kontrastfyldt designunivers

Boligerne præges af store gulv-til-loft vinduer, hvilket giver et flot lysindfald i lejlighederne. Vægge og lofter er hvidmalede, dog udvalgte i sort og beton, der bidrager med et spændende spil i boligernes forskellige rum.

Gulvet er i egetræsparket med paneler i træ, hvilket står i kontrast til den ellers industrielle designføring, og skaber et spændende materialemix. En lys og moderne bolig med fokus på æstetiske kontraster.

Jesper Brunander, grundlægger og aktionær, udtaler: “Med ’Projekt Merry’ vi arbejdede strategisk med at skabe et nybyg projekt med kant og karakter, hvor vi gjorde op med ”hvidt-i-hvidt” designkoncepter, som man typisk ser på nybyg-projekter. Den nye ejendom er opført, hvor den ikoniske ”Merry Biograf”. Projektet har, efter dets færdiggørelse, bidraget med 22 nye lejeboliger og tilføjet arkitektonisk værdi til nærområdet.”

Download prospekt

Specialdesignede køkkener i mørke nuancer der skaber et grafisk udtryk og kontrast til hvide flader

Boligernes køkkener er specialdesignede af COPI Groups eget designteam. Køkkenerne er skabt i en industriel stil med mørke nuancer, der komplementerer de rå betonvægge, der præger boligerne.

Køkkeninteriør er i minimalistisk stil med grebsfrie låger og en sort kompakt laminatbordplade, samt matchende sort vask og armaturer i krom. Køkkenerne er udstyret med integreret køle- fryseskab og opvaskemaskine samt induktionskogeplade og emhætte i overskab.

Kontakt os

Funktionelle badeværelser i minimalistisk stil med et grafisk udtryk & fokus på udnyttelse af plads

Boligernes badeværelser er skabt med fokus på funtionalitet og udnyttelse af plads. Badeværelserne er i minimalistisk stil udstyret med vaskeskabe i sort egelaminat, en kompakt laminatbordplade og en sort fritstående vask med armatur i krom.

Gulvene er i en mørkegrå flise med sort fuge for et industrielt look. Bruseniche er skabt med hvide små fliser med mørk fuge for at understrege det grafiske udtryk. Et funktionelt badeværelse med industriel æstetik.

Se plantegninger